Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn nieuwsgierig, luisteren, leren en zijn oplossingsgericht.

Wij staan objectief in ons werk, zijn onafhankelijk en hechten sterk aan integriteit

Wij zijn betrokken en worden gedreven door maatschappelijk resultaat.

Maaike Broekhuis

Bijdragen aan een sociale en ecologische balans wereldwijd is wat Maaike drijft. Ze zet zich in om maatschappelijke impact te maximaliseren door ondernemende en innovatieve partnerschappen op te zetten, te streven naar een verandering van de status quo en kwalitatief hoogwaardige resultaten te realiseren.

De afgelopen jaren heeft Maaike als consultant met strategie ontwerp en implementatie, programma management en organisatie ontwikkeling gewerkt aan maatschappelijke vraagstukken. Eerst vanuit Kirkman Company en later als zelfstandige adviseur en pro bono, heeft ze gewerkt voor een grote diversiteit aan organisaties zoals de Goldschmeding Foundation, Heineken, Provincie Utrecht, Macheo Children’s Foundation, Worldvision en Stérk.Brabant. Ze wordt gekenmerkt als een analytische denker, daadkrachtig en verbindend.

Maaike is in bezit van een MSc in Business Administration (MBA) van de Universiteit van Amsterdam met een filantropie minor van de Vrije Universiteit. In haar vrije tijd is ze te vinden in de natuur, probeert ze nieuwe recepten uit in de keuken of is ze op reis vanuit haar passie in internationale ontwikkeling.

Pieter Stemerding

Al meer dan 25 jaar zet Pieter zich in voor een rechtvaardige en duurzame wereld. In zijn ogen speelt de filantropie hierin een cruciale rol als ‘vermogen tot verandering’. Het inspireert Pieter om samen met opdrachtgevers invulling te geven aan hun wens een tastbaar verschil te maken op belangrijke maatschappelijke vraagstukken.

Sinds april 2017 ondersteunt Pieter families en bedrijven bij de ontwikkeling en uitrol van hun strategische aanpak, programma’s en filantropische organisaties. Van 2007 tot 2017 was hij directeur van Adessium Foundation, een Nederlandse familiestichting. Ook werkte hij bij WNF Nederland, FAO in Rome en UNDP in New York en is hij lid van enkele besturen. In deze functies heeft Pieter organisaties, teams en programma’s opgebouwd en geleid. Hij wordt omschreven als strategisch, resultaatgericht en bevlogen.

Pieter heeft een MSc in Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam behaald, na een jaar Frans aan de Sorbonne in Parijs te hebben gestudeerd. Hij zeilt graag over de Friese wateren en houdt van wielrennen, is getrouwd en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Amersfoort.

Pieter is actief als columnist voor De Dikke Blauwe. Lees hier zijn laatste artikelen.